Teknologi

Flere fordele med Microsoft 365

I dag har langt de fleste virksomheder udstyret samtlige af deres medarbejdere med Office365. Men med microsoft 365 samler hele office 365 er du i stand til at samle det hele til en stor digital værktøjskasse.

Intelligent Information Management, Enterprise Content Management, Sags- og dokumenthåndtering og Intelligent Information Management er alle betegnelser, der dækker over, hvordan forskellige dokumenter kan håndteres på flere forskellige måder.

Ved at samle hele Office 365 i en samlet løsning vil dine medarbejdere, dine samarbejdspartnere og kunder få det mest hensigtsmæssige og mest optimale ud af en given brugeroplevelse.

Hvad er Office 365?

Office 365 er en skybaseret tjeneste, som består af programmer såsom Word, Excel, Outlook og PowerPoint. Men Office 365 er også andet, for det hjælper også dig og dine medarbejdere med dokumenthåndtering, mødeplanlægning, samarbejde samt meget andet.

Office 365 sørger selv for løbende at lave automatiske opdateringer, så I altid anvender de absolut nyeste versioner af de forskellige programmer hver eneste dag. Således kan Office 365 ses som en effektiv platform, som gør det muligt for dig og dine medarbejdere at arbejde effektivt i hverdagen.

Undgå besværlige arbejdsgange og tunge IT-systemer

Ofte har fil- og dokumenthåndtering været en disciplin, som har været forbundet med mange besværlige arbejdsgange og tunge IT-systemer. De har ofte også været dårligt integreret med brugernes og dine medarbejderes daglige arbejdsredskaber og værktøjer.

Men ved at samle hele Microsoft 365 med Office 365, behøver det ikke længere at være så besværligt, at kunne tilgå og arbejde med fil- og dokumenthåndtering i den daglige arbejdsproces.

Relaterede artikler