Uncategorized

Genialt førstehjælpskit til missioner

TACOUT er Nordens førende forhandlere af 5.11-produkter, der blandt andet indeholder specialudviklet beklædning, tasker og andet udstyr, der er målrettet dem, der arbejder med vagt, sikkerhed, politi og forsvar.

Tasmasnian Tiger er en kollektion af udstyr fra TACOUT, der forhandler udstyr blandt andet til det danske politi. Kollektionen byder blandt andet på førstehjælpsudstyr, multicam, politiudstyr, pouches og lommer, rygsækguides, rygsække og daypacks og andet udstyr.

Alt deres udstyr har ofte mange skjulte finesser og detaljer, som kan være svært at få øje på, hvis ens øje ikke er trænet til netop det. Det kan eksempelvis være en ekstra lomme, der er skjult i et par bukser, sådan at der kan være plads til personlige papirer eller andet. Generelt arbejder Tasmanian Tiger med den taktiske ide, og de går efter mantraet “always be ready”, altså at du altid skal være klar, og deres grundtanke er, at man som civil eller professionel altid skal være klar til de udfordringer, der måtte opstå.

Kollektionen byder blandt andet på et perfekt førstehjælpskit til udendørs aktiviteter, hvis uheldet skulle ramme, og den er genial til at tage med på ture eller missioner, der varer op til syv dage, og der er nok til, at 1-4 personer kan blive forsynet.

Relaterede artikler