Teknologi

Gode trækspil til alle de tunge læs

Overvejer du et trækspil – se mere her og læs om alle de gode muligheder til, hvordan du bedst muligt finder det bedste trækspil. Hos PrimusDanmark kan du finde forskellige varianter og kvaliteter af gode trækspil. Med et godt trækspil kan du trække alt lige fra store vogne og både, til en stor ATV.

Står du og skal trække en stor ATV eller en stor båd, så er det nødvendigt at have et godt trækslip. I PrimusDanmark store udvalg af trækslip, kan du blandt andet finde manuelt 2-vejs trækslip. Et sådan trækslip kan du både bruge til vogne eller til både. Skal du trække et tungt læs, på omkring 900 kg, så er dette manuelle 2-vejstrækslip en god løsning, da det også er godt forsynet med en 9 meter lang wire.

Trækslip til de tunge ting

Det kan være at du pludselig kommer til at stå i en situation, hvor det er nødvendigt at trække et mindre tungt læs. For eksempel en stor ATV. Til sådan en type bil, skal du anvende et trækspil på omkring 12 volt. Du kan bruge et elektrisk trækspil, som kan trække op til 675 kg, og med en wire på 7,6 meter og en motor på 300 watt, skulle det nemt kunne lade sig gøre.

Hos PrimusDanmark.dk finder du et stort udvalg af trækslip, som alle ligger i et fornuftigt prisleje. Der er altid en hurtig betjening, og sørger du for at afgive din ordre inden kl 12, kan du modtage dit nye trækslip allerede samme dag.

Relaterede artikler