Featured Teknologi

Stikket som kobler dine skærme sammen

Det smarte system Airtame er en ny løsning til, hvordan du nemt kan koble flere skærme sammen på samme tid. Løsningen er dansk og bliver primært brugt på skoler og i virksomheder, hvor det kan være nødvendigt at dele filer med hinanden.

Airtame er den smarte løsning

Vil du gerne nemt kunne koble alle dine skærme sammen i ét smart system? Vil du også gerne helt være fri for alle de mange ledninger, som ofte bare filtrer sammen i en stor klump på gulvet? Med den smarte Airtame, kan du dele store præsentationer, helt uden brug af grimme irriterende ledninger. Sidder du i en situation, hvor du har brug for at dele billeder, video eller endda lyd. Så er det nu muligt med den nye Airtame.

Anvend apps med Airtame

Med en Airtame kan du også anvende Apps. Det betyder, at du blandt andet kan arbejde med interaktive skærme, som i mange situationer kan være særdeles nyttigt. Sidder du i et miljø hvor der er brug for, at man selv medbringer en computer, så er Airtame den perfekte løsning.

Det er dog ikke altid, at man har lyst til at dele alt med andre. Det kan for eksempel være billeder, videoer og meget andet, som man gerne vil have for sig selv. Selvom du bruger Airtame systemet, behøver du dog ikke at dele det hele. Du har nemlig også muligheden for at vælge det, du gerne vil dele. Samtidig betyder det, at du kan sagtens kan fortsætte med dit arbejde – også uden at alle andre nødvendigvis følger med på sidelinjen.

Relaterede artikler