Teknologi

Hvad gør et godt havebryllup perfekt?

Idéen om et havebryllup fremstår for mange mennesker som en drøm om et bryllup udover det sædvanelige. Men vil man gerne have et bryllup udover det sædvanelige, bliver man nødt til at tænke i baner, som andre sædvanligvis ikke gør. Det er små ting – detaljer – men det er alt sammen med til at give det sidste touch.

 

Loungesæt

Når dine gæster har spist og drukket og danset og festet, er de fleste mennesker ret øre, nogen er måske endda rygetrængende. Hav derfor et udendørs loungesæt og eller andre havemøbelsæt, hvor dine gæster kan smide sig for ryge og tale om jer – brudeparret. Dine gæster vil elske det, og det vil med garanti være mindeværdigt.

 

Find alle dine havemøbelsæt her: https://www.vidaxl.dk/g/6367/havemobelsaet

 

Ståborde

I emnet ’møbler man kan hænge ud ved’ finder vi også ståborde. Ståborde er høje borde som dine gæster mere uformelt kan stille sig ved. Placér dem rundt omkring i haven for at give en afslappet følelse.

 

Pavilloner

Noget af det, der er så frustrerende ved havebryllupper i Danmark, er vores skiftende vejr. Selvom vejrudsigten lover fuld sol i en uge, kan det pludselig vende og stå ned i stænger. Det kan være med til at ødelægge dit bryllup, hvis det ikke er gennemtænkt. Hav derfor hovedbordet overdækket af pavilloner, så maden i det mindste ikke bliver gennemblødt.

Ligesom ståbordene, kan pavillonerne også placeres strategisk rundt om i haven, så dine gæster hurtigt kan søge ly.

Alternativt kan I sørge for, at huset også er pyntet pænt op som en plan b.

 

Maden

Tænk også lidt ud af boksen når det kommer til maden. Dine gæster vil hellere mærke, hvem de til fest hos med en middag, der afspejler brudeparret, end en sikker suppe, steg og is. Den har man fået mange gange.

Relaterede artikler