Teknologi

Indret din stue

Stuen er ét af de mest centrale og vigtigste rum i din bolig. Følg vores 3 simple tips til indretning af din stue. 

Gardiner skaber et unikt udtryk
Du ser det måske som en mindre vigtig ting i din bolig, men gardiner har faktisk en større betydning for boligens udtryk end du aner. Har du store vinduespartier i din stue, er det vigtigt at du får det helt rigtige lysindfald som ikke er forstyrrende, men som også giver den helt rigtige stemning i rummet. Der findes mange forskellige typer af gardiner, alt efter hvad dit behov er. Vil du gerne have maksimalt lysindfald i din stue med lameller eller vil du gerne kunne skærme lidt af for en kraftig sol med mørklægning? Der er utallige muligheder og med Gardinstudiet kan du faktisk få specialdesignet dine gardiner efter dit ønske. Gardinstudiet kan levere gardiner i Silkeborg og til resten af landet.

Personlige udstillinger i stuen
Anret dine lysestager, små bokse og bøger smukt, så det ser delikat og indbydende ud. Som små udstillinger – såkaldte Stilleben. Små stilleben rundt i stuen giver personlighed. Du kan også vælge at indramme nogle gamle billeder fra din barndom og sætte op sammen med nogle lysestager som matcher rammens farver og stilart. Der er mange muligheder, det er blot dig der sætter grænserne.

Kør et gennemgående tema i indretningen
For at mindske stilforvirring i boligen, kan det være en god idé, at køre et overordnet tema. Har du en forkærlighed for marmor, så lad marmor være gennemgående i hele stuen. Dermed ikke sagt i alt, hvad du køber til stuen. Men måske har du forelsket dig i et marmor sofabord, så køb nogle marmor lysestager eller fade til, som kan bruges i eksempelvis vindueskarme eller på reoler. Det kan også være, at du er vild med farven grå – så lad grå være lidt mere dominerende i rummet og lad være at få for mange forskellige udtryk ind i rummet, som forvirrer blikket.

Relaterede artikler