Teknologi

Lækkert fodtøj som dine fødder vil elske

Leder du efter lækre sko, støvler eller sandaler som dine fødder vil elske at bære rundt på? Så kan du med fordel tage et kig på Billi Bi udvalget. Sko fra det danske mærke er kendetegnet ved deres høje kvalitet og standard i såvel design og udformning som materialer og fremstilling.

Billi Bi producerer såvel sko og støvler som flotte støvletter og sandaler, som kan bruges til ethvert outfit.

Dansk fodtøj til kvinder

Tilbage i 1936 startede stifterne bag Billi Bi Søren og Evelyn Friis med at producere børnesko. Kort tid efter deres første produktion, besluttede de sig for at udvide med at designe sko til kvinder. Det gik allerede fra start hen og blev en stor succes, og de valgte derfor at satse på netop den profil. Siden da har det danske skobrand udelukkende designet og produceret sko til kvinder.

Vanilia – Når du vil købe dansk online

Når du køber tøj, sko og accessories online på webshoppen Vanilia.dk, får du ikke alene adgang til et eksklusivt udvalg af lækre designvarer. Du støtter samtidig også dansk erhvervsliv ved at handle hos en dansk webshop frem for at handle hos de større udenlandske.

Hos Vanilia får du altid den bedste service, uanset om du handler online, eller besøger deres fysiske butik i Viborg. Du er derfor altid sikret en hurtig og god købsoplevelse hele vejen igennem, både online og personligt, når du handler hos den danske butik og webshop Vanilia.

Relaterede artikler