Livsstil Teknologi

Mangler du nye batterier til høreapparatet?

Kender du det med at løbe tør for batterier til høreapparatet? Find et stort udvalg af Oticon batterier til høreapparater hos Japebo.dk.

Der er ikke noget mere irriterende end at løbe tør for batterier til høreapparatet. Det ved alle, der selv har høreapparater, og som har prøvet at stå uden batterier på et meget ubekvemt tidspunkt. For intet batteri betyder ingen lyd, og når først man har vænnet sig til konstant at have høreapparat i, så er det meget mærkbart, når de ikke er der.

Hos Japebo.dk finder du et bredt udvalg af batterier til høreapparater fra Oticon, der er en af verdens bedste høreapparatsproducenter. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1904 har Oticon været førende inden for teknologisk udvikling af høreapparater og lignende teknologi, der forbedrer livsglæden samt individuelle ønsker og behov for mennesker med høretab.

Oticon har nogle af markedets mest unikke høreløsninger med en utrolig god lydoplevelse, lang levetid og en ydeevne ud over det sædvanlige. Oticon batterier fås til meget fornuftige priser, og de samme priser gør sig selvfølgelig gældende hos Japebo.dk. Pris og kvalitet er nogle af grundene til, at  Oticon batterier er er nogle af de mest foretrukne batterier.

Batterierne har en gennemsnitlig levetid på tre til ti dage alt afhængigt af, hvilken model du anvender, og hvor meget du bruger dit høreapparat. Du vil som regel høre en advarende tone, når det er tid til at udskifte batterier. På den måde ved du, at det snart er ved at være tid, så du kan nå at reagere, inden apparatet slukker helt.

Relaterede artikler