Teknologi

Optimer din månedsrapportering med VIS-software

Hos VIS Performance forstår de vigtigheden af en effektiv og præcis månedsrapportering. Derfor har de udviklet den avancerede VIS-software til månedsrapportering, som automatiserer og strømliner hele processen. Med skræddersyede skabeloner indsamles din virksomheds nøgletal og data helt automatisk og bliver præsenteret i grafer og tabeller, så data bliver præsenteret mere overskueligt samt er nemmere at forstå. På samme tid kan du så bruge din tid på værdifuld analyse frem for manuel dataindsamling.

Funktionel og smart multi-brugeradgang

Med VIS-Softwaren får du mulighed for at anvende multi-brugeradgang, hvilket betyder, at flere medarbejdere på tværs af både afdelinger, kommune- og landegrænser kan arbejde sammen uden at skulle sende regnearksversioner frem og tilbage. Samtidigt giver softwaren dig høj sikkerhed igennem den avancerede brugerstyring, som giver dig fuld kontrol over, hvem der kan tilgå, analysere, rette og godkende rapporterne. Med revisionsspor har du fuldt overblik over, hvilke ændringer, der er blevet foretaget og af hvem.

Få mere tid til det værdifulde med VIS-software til din månedsrapportering

Glem alt om manuelle processer ift. indsamling af data, konsolideringer eller valutaomregning. VIS’ software giver dig en fejlfri og effektiv månedsrapportering, som giver dig mere tid til det, der virkelig batter og betyder noget for dig – analysen af hvordan din virksomhed performer.

Kontakt VIS og hør mere om dine muligheder

Kontakt VIS Performance allerede i dag for en uforpligtende snak og hør mere om, hvordan VIS-software kan udvikle, effektivisere og optimere din månedsrapportering, så du kan få mere værdifuld tid mellem hænderne til at træffe beslutninger baseret på præcis og fejlfri data.

 

Relaterede artikler