Indretning

Samlingen gør forskellen hos Berry Alloc

Hos laminatgulvproducenten Berry Alloc er det samlingen, der er det helt store hovedfokus. Deres innovative måde at lave samlinger i laminatgulve på, gør det nemmere at samle, samtidig med at det er mere holdbart og slidstærk på de mest udsatte områder på gulvet.

Noget for enhver smag

Udover at være kendt for sine innovative samlinger og stilrene designs, er Berry Alloc kendt for at producere gulve til enhver smag. Deres mange produktserier gør, at der findes noget for alle, der er på udkig efter nyt laminatgulv. Den store slidstyrke gør desuden, at det også er en af de foretrukne laminatgulve hos erhvervskunder – særligt bar- og restaurationsmiljøet sætter stor pris på holdbarheden af gulvet.

Ekstra tykkelse og stilrent design

Valgene er mange, når der skal vælges gulv. Trægården Kås er specialister i at hjælpe kunderne med at finde ud af, hvilket gulv der passer til dem. De har flere års erfaring i salg og vejledning af gulve samt andre livstilsartikler, og derfor ved de også, at der er flere faktorer i spil, når det helt rigtige gulv skal vælges. Det er derfor heller ikke uden grund, at du hos Trægården Kås kan vælge mellem flere forskellige af de populære serier, som Berry Alloc producerer. Du kan blandt andet vælge, hvorvidt det skal være med ekstra tykkelse, ekstra længde eller blot en helt normal planke. Flere af Berry Allocs gulvnavne er inspireret af nogle af Europas storbyer. Du kan eksempelvis vælge La Rambla, Ku´damm eller Champs Elysees gulve, der har fundet stor inspiration i byerne Barcelona, Berlin og Paris.

Relaterede artikler