Teknologi

Der findes gin for enhver smag

I rigtig mange år har vodka, whisky og rom været fortrukne former for alkohol på barer og restaurationer i store dele af verden. Nu er en gammel kending, gin, kommet tilbage med fuld fart og er hurtigt blevet populært for folk i alle aldre.

Stor produktion verden over

I flere år har gin ikke været blandt de mest populære alkoholiske drikke, men man må sige, at det er vendt. Ginnen er nemlig kommet stærkt tilbage, og i dag er det en af de mest populære drikke i store dele af verden. Storbritannien var et af de første lande, der for alvor tog ginnen til sig, men i dag er de blot ét af mange lande, der glædeligt producerer den populære drik. At den produceres i mange lande, betyder også, at der findes et væld af typer og smage indenfor gin. Fællesnævneren for de fleste er dog enebær, der som udgangspunkt er kendetegnet ved smagen af gin. Du kender sikkert allerede til smagen, og måske har du også stiftet bekendtskab med smagene af hyldeblomst, citrus, koriander eller andre smage?

Kæmpe udvalg af gin

Hos vinmedmere.dk finder du et stort udvalg af gin, heriblandt nogle af de helt store producenter som Hendricks, Gin Mare og Malfy. Drikker du ikke alkohol, er der også forskellige varianter til dig, hvor smagen af gin og enebær stadig består. Dermed kan du også være en del af selskabet på samme vilkår som dem, du sidder blandt. De mange smagsvarianter, samt det, at du kan få med og uden alkohol, betyder, at der er gin for alle.

Relaterede artikler