Teknologi

Trænger dit akvarium til nyt filter?

Er du på udkig efter et nyt filter til dit akvarium? Hos Co2shoppen.dk er de specialister i alt, der har med akvarier og fisk at gøre. Find oase filter her, hvis det er tid til at skifte det, eller hvis der er andet tilbehør, du står og mangler. 

For meget ammoniak i vandet?

Oplever du, at dit hjemmeakvarium skaber for meget ammoniak i vandet, og begynder det at blive beskidt for hurtigt? Så er det måske på tide at tilføje et eksternt filter til akvariet. Det hjælper nemlig med at holde vandet rent i længere tid, så du ikke behøver at skifte vandet så ofte, som du måske gør nu. Særligt akvarier med store bestanddele af fisk og undervandsplanter vil opleve at blive hurtigere beskidt, og det er her filtret sørger for at suge vandet ud og rense det for blandet andet ammoniak og kvælstof. Derefter sender det vandet tilbage i akvariet, så det igen kan være rent at leve i for fisk og undervandsplanter.

Stort udvalg af tilbehør

Hvis du beslutter dig for at tilføjge et filter til dit akvarie, så er næste spørgsmål, så er det med at finde ud af, hvilket filter du skal bruge. Der findes nemlig flere forskellige typer af filtre, og hos Co2shoppen.dk har de blandt andet et stort udvalg af akvariefiltre fra producenten OASE, der laver filtre i mange størrelser og typer. Hvis du i forvejen har et OASE-filter til dit akvarie, finder du også masser af tilbehør til dette, så klik forbi og find det bedste udstyr til dit akvarium.

Relaterede artikler