Teknologi

Spisesteder i Blokhus du skal besøge

Hvis du skal til den dejlige sommerferie – og badeby, Blokhus, skal du selvfølgelig ud at opleve en hel masse. Oplevelser indebærer også gastronomiske smagsoplevelser, så derfor er der her en lille anbefaling til enkelte spisesteder i Blokhus, du bør besøge:

 

Blokhus Fiskerestaurant – Fisk og skaldyr mm.

Blokhus Fiskerestaurant er et hyggeligt sted, der ikke kun tilbyder fiskeretter, selv om man måske et øjeblik skulle tro det. Hele familien kan trygt besøge restauranten, for der er både mad til børn og voksne, og stedet emmer af god kvalitet. Restauranten er beliggende på Klitgaardsvej 2, og den holder vinterlukket. Så du skal altså besøge restauranten til sommer!

 

Highway 66 – Familierestaurant

Hvis du elsker burgers, ribs, pulled pork og steaks, skal du besøge Highway66. Her vil du få en lækker burger af hjemmebagt sesambolle, saftig bøf og massere af tilbehør til. De går meget op i, at kødet tilberedes ordentligt, så gæsten får en mere end tilfredsstillende opgave.

Restauranten er en amerikansk inspireret familierestaurant, der benytter sig af de bedste råvarer.

 

Café Laden – Spisested i Blokhus

Et tredje sted, du skal overveje, når du er i Blokhus, er Café Laden. Her kan du få den lækreste brunch, små anretninger herunder en rejemad, et stjerneskud og pandestegte rødspættefileter. Ud over lette retter tilbydes også børnemenuer, desserter og kolde og varme, lækre drikke. Derfor kan man også her komme hele familien, og stedet tilbyder ovenikøbet gratis WiFi, så hvis teenageren ikke orker at være social, kan han eller hun logge på nettet. Dog er stedet så enormt hyggeligt, at telefonen sandsynligvis slet ikke bliver taget frem

 

Restaurant Futten – Restaurant i Blokhus

I forlængelse af Caféladen ligger Restaurant Futten. Futten har en lang og hyggelig historie bag sig, og stedet har været brugt til flere forskellige ting, herunder opholdsstue til Klitgaards badehotel i gamle dage.

Stedet kan i dag også bruges til diverse arrangementer, og personalet er professionelt og venligt. Her kan man få et bredt og nøje udvalg af børneretter, forretter, hovedretter og desserter, alt sammen lavet ud fra friske og lækre råvarer. Futten emmer af charme, og du kan med garanti godt lokke en god historie eller to ud af personalet, om stedet. Restauranten er værd at besøge

Relaterede artikler