Teknologi

Ny tendens – Varme, mørke farver i hjemmet

Når man står i et bygge – og indretningsprojekt, er det alle elementer, der spiller ind i jagten på det perfekte hjem. Hvad der for mennesker gør hjemmet perfekt er individuelt. Noget der lægges vægt på i 2017, når det gælder indretning er, at det er hyggeligt og eksklusivt. At skabe et eksklusivt hjem kan hurtigt gå hen og blive dyrt, men det skal siges, at mindre også kan gøre det. Ved blot at tilføje et par puder, et par planter eller lignende og måske et stort, tungt møbel, skaber du lidt af det univers, der er in i 2017.

De mørke, varme farver, der i højere grad benyttes i 2017 kan implementeres ved maling på væggen, lækre puder eller gardiner, men hvis man tør gå hele vejen, kan man også vælge mørke, farverige gulve.

Hos Flisekompagniet.dk kan du få lækre kvalitetsfliser til dit hjem, så hvis du tør at kaste dig ud i et lidt mørkere gulv, har de et spændende udvalg. De har selvfølgelig fliser i mange forskellige farver, og også nogle af lidt mere diskret karakter, hvis du ikke tør kaste dig ud i de lidt mere vilde gulve.

Ud over fliser i alle afskygninger, bliver du på hjemmesiden også mødt af flotte billeder af indretning og inspiration til stuen.

Relaterede artikler