Teknologi

Adskil bed og have med praktiske kanter

Er du i færd med at plante nye bede i haven, eller er du træt af dem, du har, fordi der gror græs deri? En bedkant er løsningen. Den er kosmetisk flot, da den adskiller græs og bed på tydelig og enkel vis, samtidig med at den er super praktisk.

Konstant produktudvikling

Siden 2009 har lyngeshop.dk været under konstant udvikling, da der hele tiden opstår nye ideer, der skal produceres og derefter skal til salg. Redskaberne er som hovedregel produceret i Danmark, og hvis du selv står med en idé, der trænger til en nøjere udvikling, er lyngeshop klar til at hjælpe. Et af de mange produkter er bedkanten, der er med til at forme din have på den måde, at den adskiller græsplæne og bed på en klar og tydelig måde.

Passer til alle bede

Bedkanten er nem at anlægge, du skal bare vælge det rigtige materiale og den farve du ønsker, og når bedet er gravet ud, lægger du kanten i. Foruden det kosmetiske, så er den selvfølgelig også praktisk, idet den sørger for, at græsset ikke gror ind i bedet. Kanterne fås både i runde, firkantet eller trekantet, så de passer lige præcis til dit bed.

Relaterede artikler