Teknologi

Smukt og klassisk Dulong fine jewelry

Dulong smykkerne er forførende enkle og deres organiske former på én gang rå og forfinede

Siden 2005 har smykkefirmaet Dulong skabt smukke kollektioner af ringe, ørering, halskæder og armbånd. Materialerne er guld, perler og diamanter, som med professionel præcision sammensættes i enkle samspil i kollektionerne af Dulong. Lige fra de spinkle designs i Piccolo-kollektionen, til de mere organiske og formbaserede halskæder fra Luna-kollektionen, formår Dulong at holde et stilrent og eksklusivt udtryk der egner sig til alle aldre.

Drømmeholdet bag Dulong 

Dulong fine jewelry er partnerskabet mellem to unikke fagligheder, nemlig juveleren Marianne Dulong, der har lagt navn til brandet, og  Anja Camilla Alajdi, der er både designer og anerkendt stylist.

Sammen skaber de Dulong universet, der både er eksklusivt og glamoruøst, men med de kendetegnende rå toner og enkle snit.

Dulong til alle lejligheder

På grund af deres klassiske renhed, egner smykkerne fra Dulong sig til alle de særlige lejligheder, hvor du vil forkæle en særlig person i dit liv.

Forær f.eks. dit livs kærlighed en smuk forlovelses- eller bryllupsring fra Dulong, der elegant og diskret viser jeres fælles bånd for omverdenen.

Lad også din kærlighed skinne igennem til Valentines dag med en eksklusiv halskæde fra Luna-kollektionen eller køb et vedhæng, der kan hænges på din kærestes yndlingssmykke.

 

Relaterede artikler