PLA-China-red-1
Teknologi

Alle mulige slags filament til 3D-printere

Find et stort udvalg af filament i alle mulige farver til din 3D-printer hos Jacoimport.dk, og her kan du være sikker på, at kvaliteten og serviceniveauet er i top.

3D filament kendes også bare som 3D-printermaterialer. Det er de materialer, som du skal bruge til at bygge 3D-modeller med. Hvis du har købt en 3D-printer, så skal du også have investeret i materialer og valget af materialer afhænger af, hvilket objekter du vil printe, og hvilke krav, du stiller til kvaliteten.

Webshoppen Jacoimport.dk er specialister i alle typer af filament til 3D-printere, og de forhandler filament i både ABS, PLA, TPE og meget mere. PLA er en form for bioplast, og det betyder, at den er biologisk nedbrydelig og lavet af naturressourcer som blandt andet majsstivelse. Den er derfor den mest miljøvenlige 3D-printmateriale, du kan finde, og filamenten, du finder på billedet, er eksempelvis lavet af PLA.

Der er nærmest ingen grænser for, hvilke materialer du kan arbejde med, hvis du har en 3D-printer til rådighed. Du bliver dog nødt til at være kendt med, at en sådan printer kun understøtter udvalgte materialer. Find de mange forskellige slags filament til din printer, sådan at du helt sikkert kan finde det, du leder efter og samtidig til gode priser.

Tag et kig ind på webshoppen, og så finder du helt sikkert den type filament, du er ude efter.

Relaterede artikler