Teknologi

Bedre trivsel for dit dyr med foder fra Acana

Acana hunde- og katte foder er tilpasset dit dyrs behov, alder og aktivitetsniveau.

Ligesom vi mennesker skal spise på en bestemt måde, hvis vi skal yde optimalt, så skal dyr gøre det samme. Det ved Acana, der fremstiller foder til hunde og katte med særlige næringssammensætninger, der får dit dyr til at trives og yde optimalt.

Foder til små og store hunde og katte

Når du køber foder fra Acana, kan du vælge foder, der er særligt tilpasset dit dyrs behov. Hvis du har en hvalp, skal hvalpen bruge en særlig sammensætning af næringsstoffer, som Acana har taget højde for i deres Puppy-foder. Hvis du har en stor hund, kan hunden på Adult large breed foder, der sørger for at din hund får den perfekte sammensætning af fedt, protein og kulhydrater.

En slankekur til hunde

Acana tilbyder også foder, der er tiltænkt hunde, der skal gå ned i vægt. En passiv dagligdag, måske med for få luftture, kan betyde at din hund bliver for tung. Det belaster led og vejrtrækning, og derfor kan du med Acana Light & Fit foder hjælpe din hund med at gå ned i vægt.

Dyrefoder til seniorer

Når din hund bliver gammel, har den brug for særligt foder, der tager højde for den gamle dyrekrop. Her anbefaler Acana at give din hund Senior foder, som hjælper med at holde din hund glad og aktiv resten af dens liv, uden smerter og besvær med at bevæge sig.

Relaterede artikler