Teknologi

Den bedste sommerferie i naturen med telt

Sommeren er over os, og hvad er mere hyggeligt og afslappende end at komme ud i naturen? Hos CAMPZ finder du telte til sommerferien, så du alene eller med hele familien kan tage ud og nyde udelivet.

For 1 til 8 personer

Hos CAMPZ finder du al udstyr til udendørsoplevelser, uanset om det er svømning, vandring eller overnatning. De fleste af os husker at have sovet i telt i haven med vennerne, mens mange har været på den årlige camping- eller telttur. Hos CAMPZ finder du telte i alverdens størrelser. Hvis du selv skal på tur, kan du få et let enmandstelt, så du nemt kan tage det med, ligesom det er let at slå op alene. Hvis I er flere, der skal afsted, er der telte med plads til op til 8 personer, så hele familien kan komme med. I nogle af teltene er der plads til at stå op, og i andre er der flere kabiner, så der er mulighed for lidt privatliv.

Der findes forskellige designs, og du kan blandt andet få kuppeltelt, bivuaktelt, tipitelt eller tunneltelt, alt efter hvilken tur du står og skal ud på. For at være dækket helt ind er der også designs, hvor der er plads og mulighed for at opsætte et lille bord og nogle stole, så du ikke skal frygte for en våd morgenmad, hvis regnen skulle komme forbi.

Kvalitetsudstyr til hele turen

Bag virksomheden er et hold, der brænder for at give folk de bedste forudsætninger for en god outdooroplevelse. Derfor kan du finde udstyr i højeste kvalitet til enhver udendørstur, uanset om det er over en weekend eller til en hel jordomrejse.

Relaterede artikler