Fritid

Papirposer til alle behov

Vælg flotte og funktionelle papirposer til din butik eller webshop.

Der findes et væld af papirposer på markedet, der kan imødekomme næsten alle behov. Fælles for dem er, at de er et mere miljørigtigt valg end plasticposer.

Vælg papir frem for plastic for miljøets skyld

Hvis du vælger at have papirsposer til dine kunder frem for plastic, signalerer du at bæredygtighed er en prioritet i virksomheden. Samtidig kan poser af papir ofte genbruges lige så meget som plasticposer, afhængigt at hvad de er blevet brugt til. Papirposer har en tiltalende tekstur, der leder tankerne hen på fordums gårdbutikker og specialbutikker. Papirposer er ofte FSC-mærkede, hvilket betyder at produktionen har taget hensyn til verdens skove.

Mange kvaliteter og farver

Når du skal vælge papirposer til din butik eller webshop, er der mange forskellige muligheder. Den traditionelle brune papirpose er et godt valg, og med en hank kan den bruges til små produkter, der enten skal fragtes hjem af kunden selv eller via fragtmand fra din webshop.

Men du kan også vælge at købe papirsposer i en flot farve, der f.eks. passer til dit logo. Her er poserne fremstillet til at blive brugt igen og igen og holde på den flotte blå, lyserøde eller grønne farve.

Papirposer med dit eget tryk

Til ekstra branding af din virksomhed er poser med tryk en nem og fin måde at få eksponeret virksomheden på. Poserne får opmærksomhed både når varerne bliver fragtet hjem fra butikken og når kunden kan genbruge posen og tage den med sig rundt – så er der gratis reklame for din butik!

Relaterede artikler