Teknologi

CNC-maskiner bliver jeres nye ven på arbejdspladsen

Gør produktionen nemmere med computerstyrede produktionsmaskiner fra Flextek.dk.

CNC maskiner står for Computerstyret Numerisk Kontrolleret, hvilket betyder at det er maskiner, der er styret af computere, som som kan fremstille mange ensartede men komplekse dele i metal eller andre materialer.

Flextek er en virksomhed, der er delt op i Flextek Machines og Flextek Automation. Førstnævnte leverer komplette løsninger til hele den danske metalindustri med et stort program af CNC-styrede værktøjsmaskiner af høj kvalitet fra blandt andet SLM Solution. Sidstnævnte leverer din komplette automationsløsning indenfor industri- og logistikrobotter. De er ydermere partnere med Siemens og Heidenhain, og derfor kan de yde en hurtigere, bedre og mere effektiv service på alle spåntagende maskiner.

Deres kollaborative mobile robotter hjælper med at finde den helt rigtig løsning til dine logistikopgaver, og det betyder, at I bliver fritaget for både tid og kræfter, som I kan bruge på andre ting. Flextek har et bredt udvalg af industri- og logistikrobotter, der altså kan forbedre jeres produktivitet og kvalitet.

Så hvis I mangler tid i hverdagen, løber for hurtigt, eller løfter for tungt, så er logistikrobotterne den helt rigtige løsning for jer, fordi jeres medarbejdere bliver sparet for både tid, skridt og tunge løft i en hektisk hverdag.

En anmeldelse af robotten på Sjællands Universitetshospital siger: “De omtaler robotten som en kollega, og ’han’ er på få uger blevet ’en del af inventaret’. Det er sigende for den måde, vi mennesker lynhurtigt tager ny teknologi til os som en naturlig del af hverdagen.”

Relaterede artikler