Teknologi

Få din drømme-BMW ved leasing

De fleste kender bilmærket BMW, og de fleste er klar over, at det er en luksusbil. Ved FindLeasing.nu har du muligheden for dagligt at glæde dig over den exceptionelle bil. Leasing bmw er et valg, du næppe vil fortryde.

Populær luksusbil

Bayerische Motoren Werke AG – ogsa kendt blev grundlagt i 1916 i Tyskland, hvor hovedkvarteret ligger i München. Hos FindLeasing.nu finder du et stort sortiment af BMW’er, der via forhandlere gør det muligt for dig at lease. Virksomhedens mange modeller giver dig frit slag til at vælge netop den, der passer til dine behov og ønsker. Foruden privatbrug er det også muligt at lease til erhverv. Uanset om bilen er til privat eller erhverv, kan flere af modellerne efterfølgende købes, så du får fast glæde af den populære luksusbil. På markedet er der flere muligheder for at lease forskellige BMW’er, eksempelvis 3-serie og op til 7-serie, X1, X3 og op til X6. I 1972 lavede BMW deres første elektriske bil, og nu er producenten den største leverandør af elbiler i Europa. I Danmark forventes elbilen også at opnå stor popularitet.

Leasingmuligheder

Går du og overvejer at lease en bil, klikker du ind på FindLeasing.nu, hvor du finder den bil, du ønsker, hvorefter du kontakter bilens forhandler på hjemmesiden. Hvis du vælger finansiel leasing, er leasingtageren ansvarlig for bilens vedligeholdelse, hvor det ved operationel leasing er forhandleren, der står for det. Når leasingaftalen er afsluttet, kan du vælge at forlænge aftalen, men du kan også selv finde en køber ved at indfri restværdien. Uanset hvilken form for leasing du vælger, vil du helt sikkert blive glad for valget og ikke mindst den udvalgte BMW.

Relaterede artikler