Teknologi

Find en lækker børneseng hos Ranplay.dk

Har dit barn en ordentlig seng? Ranplay.dk er en virksomhed, der producerer møbler til både børn og voksne, og de gør en dyd ud af at gøre dem som børnevenlige og behagelige som muligt, samtidig med at de kan holde til at blive brugt.

Deres motto er “aktiv leg og udvikling”. Det kommer sig af, at virksomheden Ranplay.dk hurtigt fandt ud af, at børn igennem aktiv leg udvikler sig. Møbelvirksomheden startede op i 1986 med at producere og forhandle specialbygget udstyr og redskaber til børn og voksne. Siden har de De serviceret og rådgivet institutioner i hele Danmark, fordi de blandt andet har opnået stor viden på området, men selvfølgelig også fordi, deres produkter er af høj kvalitet og med lang levetid. De kan altså holde til at blive brugt, blandt andet fordi de også er gennemtestet for at kunne opfylde kravene på området.

Det er vigtigt, at børn har nogle lækre møbler, der passer perfekt til dem. Derfor er der heldigvis lavet mange forskellige slags børnemøbler, der ikke bare er hårde træstole. Ranplay.dk producerer både børnesofaer og børnesenge, der passer perfekt både til institutioner og privat brug, hvis du ønsker at skabe trygge og dejlige rammer for dit barn.

Hos Ranplay finder du eksempelvis både en 2- og 3-personers børnesofa med en sædehøjde på ca. 27 cm eller en hvileseng på 130 cm. Kig forbi og se det store udvalg af forskellige møbler.

Relaterede artikler