Teknologi

Intet kontor uden whiteboard

Et whiteboard er et must-have på det moderne kontor, hvor det kan fungere både som opslagstavle, mindmap, undervisningsredskab og til interne beskeder

For at få alle de funktioner som et whiteboard har, var det tidligere nødvendigt med en opslagstavle med nåle, en almindelig tavle med kridt, evt. En ekstra tavle til beskeder og masser af papirlapper, hængt op med tape i øjenhøjde. Men så kom et af det moderne kontors vigtigste opfindelser: Et whiteboard.

Brug et whiteboard til det hele

Det bedste ved et whiteboard er, at du kan bruge det til det hele: Den magnetiske plade i tavlen giver mulighed for at hænge dokumenter, billeder og beskeder på papir på tavlen, og den nemme overflade giver mulighed for hurtige tegninger, figurer og skrift på selve tavlen – der så let som ingenting slettes igen med den magnetiske wiper.

Kontorets whiteboard bliver dermed et naturligt centrum for beskeder, notater og det hurtige overblik.

Whiteboard også til hjemmekontoret

De mange forskellige størrelser whiteboard gør det oplagt også til hjemmet. Enten kan du have et whiteboard på hjemmekontoret til at skabe sammenhæng i dit arbejdsflow, eller I kan have et whiteboard til hele familien, med beskeder, huskesedler og ønsker til indkøb.

Relaterede artikler