Teknologi

Vejlefjord Rehabilitering – målrettet træning i trygge rammer

Siden 1985 har Vejlefjord Rehabilitering haft voksne med hjerneskader og hjernesygdomme som kernemålgruppe. Det betyder, at du med et ophold på centret kan forvente høj faglighed og stor erfaring inden for området.

Du vil være i trygge hænder fra du bliver indlogeret på Vejlefjord Rehabilitering, til du rejser afsted fra centret igen. Du vil nemlig blive behandlet af et yderst kompetent og professionelt fagteam, der består af blandt andet ergoterapeuter, sygeplejersker, neuropsykologer og fysioterapeuter. Visionen for personalet er viden og forandring, for på Vejlefjord Rehabilitering vil personalet være med på beatet, når det kommer til teknologisk og specialiseret rehabilitering.

Høj faglighed og nærvær

Værdierne er ikke til at tage fejl af. Du vil blive taget imod med høj faglig ekspertise. Personalet på Vejlefjord ønsker frem for alt at levere en god behandling, der oser af kvalitet og nærvær. Det vil komme til udtryk ved, at der altid vil være et tilgængeligt personale at kunne gå til på alle tidspunkter af døgnet. Du vil opleve et synligt og ansvarligt personale, der er klar til at gå i dialog med dig til hver en tid.

Hvis du er inden for kernemålgruppen og kunne tænke dig at få et ophold på Vejlefjord, hvor du vil få hjælp til at blive maksimalt selvhjulpen og uafhængig efter en erhvervet hjerneskade. Så læs om neurorehabilitering her.

Relaterede artikler