Teknologi

Komfortable sneakers til mænd og kvinder

New-Feet sneakers er for alle, der ønsker moderigtige sko, som samtidig har en ganske særlig komfort, der er støttet af professionelle fagfolk. Med New-Feet er du sikret kvalitetssko, du ikke tager fejl af.

Troværdig rådgivning

Rabøl Sko er en familieejet butik i Hobro, der nu er ejet af familiens anden generation. Det betyder, at butikken har mange år på bagen, da den siden 1954 har indeholdt sko, der både er moderigtige og ikke mindst komfortable. De mange års erfaring betyder, at medarbejderne har stor viden og derfor kan tilbyde den bedste rådgivning – således at du finder den sko, der passer helt perfekt til din fod. Med butikkens webshop er det muligt for kunder i hele landet at nyde godt af den gode service og ikke mindst de gode sko.

Enestående komfort

New-Feet sneakers er både designet og udviklet i Danmark. Skoen er særlig rettet mod ømtålelige fødder, der har brug for ekstra støtte. Med hjælp fra professionelle behandlere og ideer fra læger, ortopædkirurgier og fodterapeuter er New-Feet udviklet til en særlig komfortabel sko, der især er velegnet til mennesker med diabetes, gigt og generelt følsomme fødder. Skoenes overdel og mellemsål er syet sammen, inden ydersålen monteres, hvilket er med til at give en øget stabilitet for din fod. Desuden er skoene med OrthoStretch, der betyder, at hver enkelt sko tilpasser sig hver enkel fod. De forskellige sneakers fås i forskellige farver som hvid, mørkeblå og sorte. De moderigtige designs og den enestående komfort gør, at New-Feet sneakers er sko til enhver lejlighed.

 

Relaterede artikler