Teknologi

Oplev wauw-effekt på de skrå brædder… Hvis du altså tør

Hvordan har du det på de skrå brædder? Vi har linjen til dig, der er vild med teater. Det gælder både dig, der er hjemmevant på scenen, og dig der er ny i denne kunst. Øse Efterskole er en god teaterefterskole, hvor vi sammen fordyber os i kreative kroge og tager aktivt del i fællesskaberne – store som små.   

Øse Efterskole er en kreativ efterskole med mange muligheder for at udfordre, afprøve og udvikle dine interesser. På teaterlinjen inviterer vi skuespilleren ud af maven og op på scenen. Vi arbejder blandt andet med skuespilteknikker, genrer, koncentration og kropssprog, og det skal du også have lyst til at arbejde med.

Det er nemlig i fællesskab, at vi sætter flere stykker op i løbet af efterskoleåret. Wauw-effekten er den, vi arbejder for at opnå. Både det wauw, der kommer til udtryk, når du har prøvet dig selv af på scenen første gang. Det wauw, som publikum sidder tilbage med, når scenetæppet går ned, og det wauw, du tager med dig videre i livet, når du opdager, hvad et efterskoleår kan gøre for dig.

Som elev på teaterlinjen har du 6 linjetimer om ugen. Foruden disse timer kan du selv sammensætte dit skema af valgfag, du synes er fede.

Relaterede artikler