Fritid

Prøv noget nyt: Spil Frisbee Golf midt i den nordsjællandske natur

Kan du lide at kombinere fantastiske naturoplevelser med sjov, leg og sportslige aktiviteter? Så har du mulighed for at kombinere alt dette med Frisbee Golf i Havreholm Klatrepark i nærheden af København.

Anderledes golf

Under klatreparkens baner kan du opleve en helt ny måde at spille golf på. Her spiller du ikke bare golf med en almindelig golfbold, som man ellers kender det. På golfbanerne i Havreholm Klatrepark spiller du golf med en ægte Frisbee. Mange har måske ikke prøvet denne måde at spille golf på før, hvorfor det kan være en god aktivitet for en større gruppe eller en familie. Her starter alle på niveau nul og sammen kan I spille jer op og få en sjov time til at gå.

Gode naturoplevelser

Den nordsjællandske natur er ikke til at tage fejl af. De mange træer og de smukke græsparker er alt, hvad der går dig i møde, når du spiller Frisbee Golf under træerne i Havreholm Klatrepark. Når man tilbringer en dag i naturen sammen med familien, vennerne eller kollegaerne, så kommer humøret helt i top. Især når man kombinerer samvær og fællesskab med at nyde naturens mange gaver.

Relaterede artikler