Teknologi

Skab trygge rammer med engangshandsker i høj kvalitet

Lige siden 1962 har den danske virksomhed Lomax leveret alt til virksomheder. Lige fra kontorartikler til husholdningsartikler og endda forskellige værnemidler såsom engangshandsker og mundbind.

 

Stort udvalg af engangshandsker

Handsker kan bruges til mange ting, og bruges ofte i forbindelse med forskellige arbejdsopgaver såsom fødevarehåndtering, personlig pleje og i forbindelse med rengøring.

 

Det er vigtigt at passe på dine hænder, og er du også en af de mange, som er begyndt at bruge håndsprit i hverdagen, er der god grund til at passe lidt ekstra på. Hånddesinfektion og rengøring er nemlig hård kost for din hud på hænderne, og derfor er der god grund til også at anvende handsker en gang imellem.

 

Der findes forskellige slags engangshandsker og derfor også forskellige slags, der egner sig til noget forskelligt. Hos Lomax finder du mange forskellige engangshandsker blandt andet latex, vinyl og nitril handsker. Det er dog ikke helt ligegyldigt, hvilken en type du vælger.

 

Latex, vinyl eller nitril

Skal du bruge en handske, er det en god ide at bruge den, der passer til formålet. Gør du rent til dagligt, i håb om at komme bakterier og virus til livs, skal du vælge en vinylhandske eller en nitrilhandske. Arbejder du derimod i et fag, hvor du skal beskytte dig selv imod virus og fremmede bakterier, er det en god ide at vælge en handske i latex, som du kan finde hos Lomax.dk.

 

Uanset hvilken en handske du vælger, og hvad du bruger den til, er det en engangshandske, og det betyder, at handsken skal kasseres efter brug.

Relaterede artikler