Indretning

Specialdesignede børnegarderober med god og smart plads

Står din virksomhed og mangler nye børnegarderober, og mangler de børn som er i jeres institution en god garderobeplads hvor der er plads til alt det tøj de har?

Hos Kolon Total Inventar specialdesigner de børnegarderober efter specifikke mål og som passer perfekt til jeres ønsker. De har et stort udvalg hos kolon i mange størrelser. Med andre ord designer Kolon Total Inventar garderobeskabe til de mindste som passer perfekt ind i jeres institution, og altid med øje for at det skal passe til de små.

Ofte er der i institutioner rigtig mange ting at skulle holde styr på. Det gælder også for de små, og har de ikke et sted hvor de kan holde styr på deres ting, bliver det hurtigt rodet for dem og det ender med i den sidste ende at de bliver ulykkelige fordi de ikke kan finde deres ting.

Kolon Total Inventar har ved hjælp af deres garderobeskabe gjort det nemmere for børnene at holde styr på deres ting.

Hvert skab kan designes på flere måder alt efter jeres ønske. Men der er mulighed for at dele skabet op i flere forskellige sektioner, som gør det nemt for børnene at holde styr på deres ting.

Hos Kolon Total Inventar er der tænkt over selv de små ting, og miljø og bæredygtighed er også tænkt ind i deres produkt. Står I som virksomhed og skal investere i gode garderobeskabe hvor design og kvalitet går op i en højere enhed, kan Kolon Total Inventar være en oplagt kandidat til at levere gode og solide skabe som holder.

 

Relaterede artikler