Uncategorized

Stubfræsning i Horsens og omegn

Idéen bag stubfræsning er at fræse stubben væk. Det kan være, at man tidligere har fældet et træ, og nu har besluttet at stubben skal væk og der f.eks. skal sås græs eller gøres plads til nye tiltag i haven. Det er muligt at grave stubben op i egen hånd, men ofte kan rodnetværket have bredt sig så vidt, at det er umuligt at komme til bunds i. Har man hus i byen, kan rødderne nemt blande sig sammen med ledninger, kabler og andet, hvorfor man praktisk vil fræse dem væk.

Praktisk viden og mange års erfaring

Hos os har vi mange års erfaring og praktisk viden som gør, at vi altid kan stille den rigtige diagnose for, hvordan vi kommer stubbe og rødder helt til bunds. Dette til fordel for dig som kunde, der altid skal have den nemmeste, mest effektive og billigste løsning. Vi klarer det hos Jysk Stubfræsning, og vi klarer også affaldet hvis du ønsker det.

En aftale er en aftale

Siden opstart har vi altid brugt energi på, at vores kunder skal kunne stole på os. En aftale er en aftale, og det er uanset omfang, pris eller deadline. Vi holder vores ord, og du skal være tryg ved at lade os gøre arbejdet.

Uanset om det blot er en enkelt stub fra et gammelt træ, som stod i haven eller det er en større byggegrund som skal gøres klar, så ligger vi altid vægt på at løse projektet til aftalt tid og pris.

Vi vil være effektive, billige og have sans for detaljen. Vi har rette viden og rette maskinpark som gør os i stand til at løse mange forskellige typer opgaver, store som små. Uanset hvor i landet du skulle befinde dig, er vi altid nysgerrig og vil gerne komme med et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave. Vi har base i Skanderborg, men pendler mellem Horsens, Århus og Vejle.

Stubfræsning i Horsens og omegn.

Relaterede artikler