Livsstil

Unikke sofaborde gør hele forskellen

Flotte sofaborde findes der mange af. Derfor er det ikke altid nemt at finde det rette sofabord til stuen. Selvom sofabordet kan virke som en lille del af boligens indretning, har det alligevel en stor betydning for både stuens udtryk og funktionalitet. Sofabordet kan give liv til rummet med dets unikke design, samtidig med at bordet bruges til kaffekopper, snacks, fjernbetjeningen og eventuelt et lille måltid.

Marmor – det moderne sofabord

Marmor er kommet for at blive. Det populære materiale har ellers førhen været overset, men det har altså fundet sin vej igen. Vælg gerne sofaborde af marmor i minimalistiske kombinationer, da det passer ind i langt de fleste hjem. Du kan vælge en sikker sort, en unik grøn eller en fin grå. Mulighederne er mange, og du vælger blot den farve, du synes om.

Glas – et elegant og nydeligt valg

Er din stil mere elegant og nydelig, er sofaborde af glas det perfekte valg. Selvom det kan være svært at holde glaspladen ren, vil det uden tvivl være arbejdet værd – det ser nemlig yderst flot ud i alle stuer. Vælg et sofabord med en bordplade af glas – og resten af bordet i naturligt egetræ eller farvet træ. Du kan også lade hele sofabordet være af glas, hvilket er supersmukt. Uanset hvad, så vil det virkelig være unikt. Bloomingville har et stort udvalg af diverse sofaborde både i marmor og glas – køb Bloomingville online, og find præcis det sofabord, der passer til din stil og indretning.

Relaterede artikler